info@zegmaarpang.nl
  Slider
  

  Zeg maar Pang zoekt vissen

  ZegmaarPangVissen 01
  Toneelvereniging Zeg maar Pang zoekt nieuwe leden om de vijver aan te vullen! De toneelvereniging, die sinds 2004 bestaat, heeft na bijna twee jaar niet te repeteren, er weer helemaal zin in. Daar kan een frisse, nieuwe en creatieve aanwas bij. Op dinsdag 16 november organiseert ZMP een vrije inloop-repetitieavond zodat alle vragen beantwoord kunnen worden en men kan kijken en horen of er voor of achter de schermen een toneelcarrière glanst.
   
  Wat doet Zeg maar Pang?
  ZMP is een gedreven club mensen, mannen en vrouwen van 16 tot zeggen-we-liever-niet-jaar die iedere dinsdagavond van 20:00-22:00 uur repeteren. Daar zijn zij, onder begeleiding van een regisseur, bezig met een jaarlijkse productie, theatersport, workshops of zijdelings toneel gerelateerde zaken.
  Zo werken zij ook vanuit opdracht en doen zij mee aan diverse activiteiten zoals de Leuthse Griezeltocht en het Dickens festijn in Druten.
   
  Ik heb geen ervaring, kan ik dan wel lid worden?
  Bij Zeg maar Pang is iedereen vanaf 16 jaar welkom, ook als je geen toneelervaring hebt.
  We willen het vooral leuk hebben met elkaar, onze passie voor toneel delen en minimaal één productie per jaar aan het publiek laten zien.
  Daarnaast is er een gedegen begeleiding en leer je een hoop vaardigheden. Meedoen aan de jaarlijkse productie is een vraag, nooit een verplichting.
  Wil je niet spelen, maar wel helpen? Ook dan ben je van harte welkom!
   
  Interesse?
  Kom naar de open, en vooral laagdrempelige, inloopavond op dinsdag 16 november van 19:30 tot 21:30 uur bij Kulturhus Den Ienloop in Millingen aan de Rijn, gebruik dan de zijingang rechts van het gebouw, naast het consultatiebureau. Je wordt van harte welkom geheten!
  Koffie en thee staat klaar en onze leden vertellen alles wat je nog wil weten over toneel, de club en wat we doen.
  Ben je deze avond verhinderd, maar ben je wel geïnteresseerd?
  Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Laatste nieuws

  ZEG MAAR PANG SPEELT 'GEBROKEN IJS'

  27 september 2022
  ZEG MAAR PANG SPEELT 'GEBROKEN IJS'

  ZEG MAAR PANG SPEELT 'GEBROKEN IJS'   Het mag weer, het kan weer, en wij hebben er allemaal weer super veel zin in!!! Na een aantal jaren waar we niet...

  Toneelvereniging "Zeg maar Pang"

  Daisy Janssen
  Weth. Koenenstraat 9
  6566 XC Millingen aan de Rijn
  KvK: 09140904
  facebook

  Wat vind / vond u van ons...???

  Wij Pangers horen graag wat u van ons vind / vond. 
  Laat een reactie achter in ons gastenboek

  Pang2017

  ...Pang...!!!

  Arrow
  Arrow
  Slider
  Copyright © 2023 Zeg maar Pang
  Hosting & Website: HG Design
  Deze website is gesponsord door:
  Logopng